Quina activitat organitzada per Junts val 50 euros?

Restaurant Can Ametller

Junts per Sant Cugat ha anunciat a través de les xarxes socials la convocatòria d’un sopar a un restaurant del municipi per a aquest dijous, 9 de febrer, una trobada a la qual assistiran l’exconseller Josep Rull; el candidat de Junts a l’alcaldia de Sant Cugat, Josep Maria Vallès; i la candidata de la formació per a Valldoreix, Susana Herrada.

Segons ha informat el partit postconvergent, el sopar es durà a terme a la Masia Can Ametller, un restaurant de cuina mediterrània que es troba al municipi de la comarca del Vallès Occidental, i per assistir-hi cal fer una inscripció i un pagament previs. Concretament, s’han d’abonar 50 euros per persona.

No és la primera vegada que Junts organitza una trobada d’aquesta mena. De fet, ha convocat altres sopars de preus similars en diferents municipis en els quals han estat presents altres membres del partit com l’actual diputat de JxCat al Parlament i expresident de la Cambra del Comerç de Barcelona, Joan Canadell; o el secretari general de la formació, Jordi Turull.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides