Ecologistes en Acció crida a manifestar-se a Tarragona contra el macrocomplex de Hard Rock

L’organització retreu al president Aragonès i a la consellera Jordà que no es reuneixi amb els seus representants

Protesta de la plataforma Aturem Hard Rock contra Aragonès

Ecologistes en Acció ha convocat una manifestació a Tarragona aquest dimecres, a les 18 hores, davant el Servei Territorial d’Urbanisme, per protestar contra l’acord tancat pel govern de la Generalitat i el PSC per impulsar el macrocomplex d’oci de Hard Rock al costat de Port Aventura.

El col·lectiu de grups ecologistes denuncia que el projecte de Hard Rock “ha estat moneda de canvi” per aprovar els pressupostos de la Generalitat d’enguany i, considerant que “per desenvolupar-lo cal l’aprovació del Pla Director Urbanístic”, crida a ser “moltes” per “fer escoltar la nostra veu”.

Ecologistes en Acció, que també rebutja l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-El Prat i la connexió Sabadell-Terrassa del Quart Cinturó, s’ha queixat les darreres hores que la consellera Teresa Jordà no els ha tornat a rebre i que el president Pere Aragonès està “massa ocupat per reunir-se amb organitzacions socioambientals”. “Ens diuen que comparteixen la nostra visió … Difícil de creure”, els retreu.

Per la seva part, la plataforma Aturem Hard Rock ha avisat que “això no ho permetrem” i ha fet una crida perquè els seus seguidors estiguin atents a convocatòries de mobilitzacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides