L’Ajuntament de Barcelona investiga com es van perdre papers del cas Triacom

L’assessoria jurídica elaborarà un informe sobre els expedients i contractes sota la lupa de l’Audiència Nacional, extraviats després que els revisés Ciutadans

L'Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a requeriment dels Mossos d’Esquadra, mira de determinar què ha passat amb els expedients i contractes signats pel consistori i la productora Triacom durant l’etapa de govern de Xavier Trias, d’interès a la derivada del cas del 3% que investiga l’Audiència Nacional, els quals es van extraviar durant el tràmit d’accés de Ciutadans, revela El Periódico.

Segons la mateixa informació, els Mossos van presentar el passat divendres un ofici al consistori per saber què se n’ha fet i falta saber si els documents, que no es troben en dependències municipals i no s’han localitzat encara, es van extraviar per culpa de Ciutadans o d’un funcionari de l’Ajuntament. Per esbrinar-ho, el govern municipal ha encarregat un informe a l’assessoria jurídica.

L’Audiència Nacional no ha tingut prou amb la reconstrucció en paper dels principals documents extraviats, que li ha fet arribar l’Ajuntament, per la qual cosa ha requerit dades sobre la desaparició d’aquestes expedients i contractes.

Els Mossos i la Guàrdia Civil sospiten de set contractes en aquest afer, sobre el qual han demanat col·laboració a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) per analitzar documentació proporcionada per FCC i el contractes de Triacom amb el consistori.

Aquests cossos de seguretat, segons va publicar també El Periódico, xifren en 218.444 euros l’import de les factures girades per aquesta productora a l’ajuntament els anys 2012, 2014 i 2015.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari