La Mesa Sindical de Sanitat desconvoca les vagues i manté les mobilitzacions

Han retirat la convocatòria perquè “les patronals estan decidides a impugnar aquesta convocatòria de vaga per un possible defecte de forma”

Cirurgia (Sasin Tipchai, Pixabay)
Cirurgia (Sasin Tipchai, Pixabay).

El 25 i el 26 de gener no hi haurà vaga, perquè la Mesa Sindical de Sanitat ha retirat la convocatòria de les dues jornades. De moment, manté el calendari de manifestacions que ha anunciat a Twitter ahir, dissabte 21 de gener.

Han argumentat que el motiu per desconvocar-les és “que les patronals estan decidides a impugnar aquesta convocatòria de vaga per un possible defecte de forma, i que mantenir-la podria posar en una situació d’inseguretat jurídica als treballadors”. “És clar que aquesta convocatòria està fent mal als al·ludits”, ha afirmat.

La Mesa Sindical ha animat a tots els treballadors a “participar de manera decidida en totes les accions” promogudes per l’organització que està formada pels sindicats CATAC-CTS-IAC, CGT Alt Camp i Conca de Barberà, SAE, FTC-IAC, USOC, FAPIC, Coordinadora Obrera Sindical (COS) i Infermeres de Catalunya.

(Visited 69 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari