500 persones protesten contra la reforma del Codi Penal a Barcelona

A la mobilització han participat el líder del PP català, Alejandro Fernández; el dirigent de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga; el diputat de Ciutadans Joan Garcia i la líder de Valents, Eva Parera

Manifestació contra la reforma del Codi Penal (Ciutadans)
Manifestació contra la reforma del Codi Penal (Ciutadans).

500 persones s’han manifestat a Barcelona contra la reforma del Codi Penal que deroga el delicte de sedició. La concentració ha estat convocada per l’organització Catalunya Suma.

Han participat el líder del PP català, Alejandro Fernández; el dirigent a Catalunya de Vox, Ignacio Garriga; el diputat de Ciutadans Joan Garcia i la líder de Valents, Eva Parera. “Som espanyols i volem que es respecti la legalitat i que no es vengui la nostra pàtria”, ha explicat el líder de Catalunya Suma, Javier Megino.

Megino ha afirmat que la reforma demostra que “la governabilitat del país està supeditada a qui no vol ni respecta la unitat d’Espanya”. Els manifestants han ocupat una part de la plaça Sant Jaume i han cridat consignes demanant l’empresonament del president a l’exili Carles Puigdemont i contra el Govern de Pedro Sánchez.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari