La Costa Brava diu prou al totxo

L'especulació urbanística i la corrupció han desfigurat indrets naturals de la Costa Brava catalana. Els grups ecologistes s'han plantat i no en deixen passar ni una

Begur és un dels municipis de la Costa Brava amb més projectes urbanístics i amb més conflictes oberts

De la roca de Sa Palomera, a Blanes, fins a la frontera amb França, Portbou, hi trobem una de les belleses paisatgístiques més importants de Catalunya, la Costa Brava, i alhora una riquesa en perill, que cal protegir. 200 quilòmetres de litoral amenaçats per l’especulació immobiliària i una lluita titànica de les entitats ecologistes de la zona, que l’any 2018 van crear la plataforma SOS Costa Brava, i ho van fer amb l’objectiu de protegir el litoral gironí contra la febre del totxo.

Els ecologistes han aturat 15.000 habitatges nous a la Costa Brava, però calculen que se’n preveuen fer 40.000 més. En una edició especial que es pot trobar al quiosc, EL TRIANGLE d’aquesta setmana detalla els principals casos que resten oberts i la lluita dels ecologistes per intentar frenar l’especulació immobiliària que pateix aquest territori català.

(Visited 200 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari