Interceptats tres sobres amb ulls d’animals a l’ambaixada i dos consolats d’Ucraïna a Espanya

El Ministeri d'Exteriors ucraïnès xifra en 21 els casos d'enviaments semblants en 12 països

Placa del consolat d'Ucraïna a Barcelona

Foto: Jordiferrer (Wikimedia Commons)

La Policia Nacional ha informat aquest dilluns que s’han interceptat més enviaments de sobres que contenien ulls d’animals, adreçats a oficines diplomàtiques d’Ucraïna a Espanya. En aquesta ocasió, els sobres s’havien enviat a l’ambaixada, ubicada a Madrid, i als consolats de Barcelona i Màlaga.

La setmana passada ja es van interceptar enviaments com aquests a Espanya, a més d’altres amb presència de substàncies explosives, adreçades a l’ambaixada ucraïnesa, el govern d’Espanya, l’exèrcit i l’empresa fabricant d’armament Instalaza.

El Ministeri d’Afers Exteriors d’Ucraïna ha xifrat en 21 els casos d’enviaments com els coneguts aquest dilluns, interpretats com una amenaça, a dependències diplomàtiques situades a 12 països.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari