Robles obre la porta a canviar la llei del ‘només sí és sí’

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha indicat que “si no assoleix els objectius proposats, caldrà plantejar un reforma”

Margarita Robles, ministra de Defensa (La Moncloa)
Margarita Robles, ministra de Defensa (La Moncloa).

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha afirmat que la llei del ‘només sí és sí’ es podria reformar per evitar les reduccions de condemna per revisions de sentències d’agressions sexuals: “Si, en l’aplicació de la llei, es veu que hi ha algunes mancances, es poden modificar”.

“Al llarg de la meva carrera com a jurista he vist modificacions de lleis”, ha explicat la ministra de Defensa. Ha destacat que la “prioritat” d’aquesta norma és “la protecció de les víctimes”.

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha defensat que s’ha de modificar la llei si així s’aconseguís més protecció per a la dona. “Si no assoleix els objectius proposats, caldrà plantejar una reforma, amb normalitat, com en qualsevol altra llei”, ha assegurat el mandatari socialista.

Ha matisat que cal esperar als pronunciaments del Tribunal Suprem i la Fiscalia. “L’objectiu final és que la dona estigui protegida i que pugui exercir els seus drets legítims que té en origen, però que el masclisme que encara existeix a la societat el dificulta fins a arribar a la violència”, ha assenyalat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.