Robles obre la porta a canviar la llei del ‘només sí és sí’

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha indicat que “si no assoleix els objectius proposats, caldrà plantejar un reforma”

Margarita Robles, ministra de Defensa (La Moncloa)

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha afirmat que la llei del ‘només sí és sí’ es podria reformar per evitar les reduccions de condemna per revisions de sentències d’agressions sexuals: “Si, en l’aplicació de la llei, es veu que hi ha algunes mancances, es poden modificar”.

“Al llarg de la meva carrera com a jurista he vist modificacions de lleis”, ha explicat la ministra de Defensa. Ha destacat que la “prioritat” d’aquesta norma és “la protecció de les víctimes”.

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, ha defensat que s’ha de modificar la llei si així s’aconseguís més protecció per a la dona. “Si no assoleix els objectius proposats, caldrà plantejar una reforma, amb normalitat, com en qualsevol altra llei”, ha assegurat el mandatari socialista.

Ha matisat que cal esperar als pronunciaments del Tribunal Suprem i la Fiscalia. “L’objectiu final és que la dona estigui protegida i que pugui exercir els seus drets legítims que té en origen, però que el masclisme que encara existeix a la societat el dificulta fins a arribar a la violència”, ha assenyalat.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari