Aragonès anuncia que avaluarà el resultat de la taula de diàleg abans del 2023

El president respon que “serem transparents” després que Junts li reclamés el “llistat d’èxits” d’aquesta aposta política

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que abans que acabi el 2022 avaluarà els resultats de la taula de diàleg, que el seu govern comparteix amb el govern d’Espanya. Aquest termini és el que els dos executius s’han marcat per “superar la judicialització”, segons ha indicat.

En resposta al president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, durant la sessió de control al govern, Aragonès ha assegurat que “serem transparents” i ha indicat que s’haurien d’avaluar els resultats de l’”estratègia de la retòrica buida” que atribueix a Junts.

Batet havia reclamat a Aragonès el “llistat d’èxits” de la taula de diàleg, després que el president d’ERC, Oriol Junqueras, defensés que el diàleg amb l’executiu central havia donat fruits.

Aragonès, a més, ha respost que les negociacions es tenen “amb qui no estàs d’acord” al fet que la diputada de la CUP, Montserrat Vinyets, qüestionés que es mantingués una negociació amb “qui ens espia”.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari