Alsina avisa que Junts pot caure en la irrellevància política

La titular d’Exteriors afirma que estan “condemnats” a entendre’s amb ERC

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, ha afirmat que el més “còmode” per a Junts és sortir del govern de coalició amb ERC, però que fer-ho pot suposar que els exconvergents caiguin en la “irrellevància” política. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, la consellera Alsina ha afirmat que Junts estan “condemnats a entendre’s amb ERC”, en considerar que així ho han decidit els electors en les darreres eleccions al Parlament.

Victòria Alsina és una de les membres del govern català de Junts que s’ha posicionat a favor que els exconvergents segueixin en l’executiu de coalició del republicà Pere AragonèsAlsina, però, ha dit que si Junts segueix en el Govern “s’ha de fer autocrítica” amb l’objectiu de “millorar la cultura de coalició i com fer valdre les posicions de Junts”.

La consellera Alsina ha ratificat que votarà que “cal continuar al govern”, tot i que considera que “ERC no ha complert una part molt substantiva d’aquest acord de govern”, però que afegint que “si sortim del govern es trenca l’última trinxera de l’independentisme” i es trasllada “el 52% del suport independentista a la paperera de la història”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.