Illa exigeix a Aragonès que “s’aclareixi” si vol pactar els pressupostos amb el PSC

El conseller Giró contempla els socialistes com a socis mentre que el president prioritza la CUP i els comuns

Salvador Illa al Parlament, escoltant Pere Aragonès

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, reclama a l’executiu de Pere Aragonès que aclareixi si vol pactar els pressupostos amb els socialistes, tal com va anunciar el titular d’Economia, Jaume Giró, o si prefereix fer-ho amb la CUP i els comuns, com sembla que és la intenció del president de la Generalitat.

En una entrevista a Europa Press, Salvador Illa ha reclamat “que s’aclareixin” perquè “la nostra postura està molt clara; la d’ells, no”. Illa ha afegit que “estic seriosament disposat a ajudar”, però “al que no estic disposat és a perdre el temps, ni a què això serveixi per jugar a no sé què o fer no sé quina subhasta”.

Per altra banda, Salvador Illa ha insistit que els partits que van votar a favor de la presidència de Laura Borràs com a presidenta del Parlament, són els que tenen “l’obligació d’actuar”. Illa diu que ERC, Junts i la CUP, principalment, han de buscar solucions per dotar la cambra catalana d’una presidència amb plenes funcions, després de la suspensió de funcions de Borràs.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari