El grup espanyol Eulen hauria encarregat espiar Corinna a Mònaco

Segons 'El Periódico', la firma hauria utilitzat l'agència Algiz Security per buscar informació de l'emèrit

  Corinna Larsen
  Corinna Larsen

  El grup empresarial espanyol Eulen va encarregar l’abril del 2012 una operació de “control” de Corina zu Sayn-Wittgenstein, segons ha detectat la investigació privada relacionada amb la demanda civil que l’examant de Joan Carles I ha presentat contra el rei emèrit a Londres per assetjament, seguiment il·legal i difamació.

  Les indagacions, avançades per El Periódico, assenyalen que l’empresa Eulen Seguridad hauria utilitzat l’agència Algiz Security de Mònaco com a instrument o, com expressa Corinna en les demandes, com una tapadora. Precisament, personal d’Algiz Security va dur a terme una operació durant diverses setmanes a l’apartament de Mònaco de l’examant de l’emèrit amb l’objectiu de buscar documents comprometedors per al llavors cap d’Estat espanyol.

  Això s’hauria produït, segons el mitjà esmentat, nou dies després que Corinna i Joan Carles I tornessin de Botswana, quan l’emèrit va trencar-se el maluc en un safari per caçar elefants. Llavors, l’examant de Joan Carles I va rebre un missatge d’una empresa de seguretat “contractada pels seus amics de Madrid per proporcionar-li protecció” i el mateix president d’Algiz Security, Sascha Kunkel, va informar-la que ja s’havien fet visites sobre el terreny “tant a casa meva com a la meva oficina a Mònaco”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides