Villarejo afirma que Corinna guarda informació compromesa com a “assegurança de vida”

Segons l'excomissari, Joan Carles I li hauria fet arribar la documentació sobre jutges i fiscals

    L'excomissari José Manuel Villarejo (ACN)

    Foto: ACN

    L’excomissari José Manuel Villarejo ha assegurat en una entrevista al diari ABC que l’empresària alemanya i examant de Joan Carles I, Corinna Larsen, guarda informació compromesa i gravacions com a “assegurança de vida”. Segons ha explicat, el mateix rei emèrit va ser qui va donar la documentació a Larsen perquè ella es pogués protegir si ell moria.

    Aquesta informació, segons Villarejo, afectaria de manera negativa “les persones més importants del país”, entre les quals hi hauria “jutges i fiscals”, i es tractaria de dades que no té cap president del Govern. A parer de l’excomissari, Larsen no ha parlat mai d’aquesta documentació perquè “és la seva assegurança de vida i està convençuda que mentre no l’utilitzi, seguirà viva”.

    Villarejo ha especulat que Joan Carles I hauria obtingut aquesta informació compromesa a través de qui va ser director del CNI entre el 2004 i 2009, Alberto Saiz. Segons l’excomissari, Saiz també hauria passat documentació delicada a l’exministre de Defensa i expresident del Congrés, José Bono, amb qui s’ha comparat. “És curiós que m’han acusat de revelació de secrets per tenir arxius dels meus propis escrits i al senyor Bono, que va endur-se documents superclassificats, mai li va passar res”, ha assenyalat.

    (Visited 61 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari