Corinna Larsen es compara amb Meghan Markle en el seu darrer podcast sobre l’emèrit

L'examant del rei assegura que van arribar a bloquejar-li els comptes bancaris per pressionar-la

Joan Carles I i Corinna Larsen

L’examant del rei Joan Carles, Corinna Larsen, es compara amb Meghan Markle en el darrer podcast Corinna i el rei; així, igual que la duquessa de Sussex, es presenta com la víctima d’una campanya de desprestigi.

Larssen assegura que l’entorn de Joan Carles I va arribar a bloquejar-li els comptes bancaris per pressionar-la. L’empresària té clar que la intenció era deixar-la malament i evitar que es pogués pagar una defensa.

Tot plegat, segons Corinna, hauria passat després que ella es negués a retornar-li els 65 milions d’euros que Joan Carles li va regalar. Va ser arran d’aquestes pressions que Larssen va decidir demanar ajuda a l’FBI. L’agent Bill McMurray la va ajudar a preparar la declaració que més endavant faria contra el rei emèrit.

En el darrer capítol del podcast, Larsen acusa el rei emèrit directament d’assetjador. En les últimes pinzellades sobre els moments que van compartir, Larsen explica que van fer-li la vida impossible després que ella rebutgés que el rei emèrit pogués fes servir els 65 milions d’euros que li havia regalat.

Larsen afegeix que després de la seva relació es va adonar que el rei emèrit té una doble personalitat que feia que ningú sospités que podia ser encantador i un assetjador alhora. “El que mai pots preveure és que estàs davant una personalitat dividida. Algú que es converteix en un assetjador, algú que vol empresonar-te i que vol destruir la teva família”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides