Larsen revela que Joan Carles desava milions en una cambra secreta amagada a la Zarzuela

Es revela en la sèrie 'Juan Carlos: la caída del rey'

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

El rei emèrit Joan Carles tenia milions d’euros en efectiu en una sala de la Zarzuela. És una de les noves revelacions que fa l’examant del monarca Corinna Larsen a la sèrie documental Juan Carlos, la caída del rey, que es pot veure a la plataforma SkyShowtime. Fa 15 dies, RAC1 avançava el contingut dels dos primers capítols i, aquest divendres, ha avançat el dels dos últims, que se centren en els suposats negocis foscos de l’emèrit.

Larsen, un dels testimonis clau de la sèrie documental, explica que era molt habitual que Joan Carles tornés dels viatges oficials amb maletins carregats de bitllets en efectiu o de regals caríssims. Els diners no els ingressava en cap banc i, segons la seva amant, els guardava en una habitació de la Zarzuela que ell anomenava “la cambra secreta”.

Larsen assegura que un dia, quan li feia una visita pel palau, li va ensenyar aquesta sala. “Hi havia tants diners que feia vergonya mirar”, recorda. L’examant del rei emèrit afirma que aquells diners no només els hauria fet servir Joan Carles per pagar algunes de les seves despeses, sinó tota la família reial.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari