Quin cantant s’ha sumat a la llista d’odiats pels independentistes intransigents?

Álvaro Soler. El cantant de Sant Cugat, que es va fer famós amb la cançó El mismo sol, de la qual se’n va enregistrar un vídeo juntament amb Jennifer López, ha passat a formar part de la llista negra dels independentistes intransigents arran d’unes declaracions seves en la entrevista que li va fer el diari El País el passat 31 d’agost. En aquesta entrevista, la periodista Raquel Peláez li va preguntar si li feia por implicar-se políticament. Soler va contestar: “Molts cops m’han preguntat sobre Catalunya i Espanya i sempre dic el mateix: que cal unir la gent i no separar-la. Posar fronteres a casa nostra em sembla una ximpleria enorme, sobretot vivint a Berlín, on cada dia passeges per la cicatriu del mur i penses en l’absurd d’aquell moment”.

Un dels que s’ha mostrat dolgut per aquestes declaracions és el digital El Nacional, que va considerar una “lletja comparació” o una “metàfora desafortunada” la comparació entre la voluntat dels independentistes de separar Catalunya d’Espanya i la construcció del mur que va partir Berlín en dos després de la Segona Guerra Mundial. Molts dels lectors d’El Nacional han donat la raó al digital que dirigeix José Antich.

La llista negra de cantants i artistes no afins a l’independentisme creix dia a dia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides