Quin alt càrrec de la CCMA s’apunta al ‘Visca Catalunya Lliure’?

Elisabet Ventura, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El dissabte 27 d’agost, el periodista Quico Sallés va fer el pregó de la Festa Major de Manresa, la vila on va néixer Elisabet Ventura ara fa 42 anys. Va quedar entusiasmada amb el pregó del periodista d’elmon.cat i va pujar a Twitter un missatge amb aquest text: “Avui @QuicoSalles ha tornat a demostrar que és un gran periodista i una gran persona, amb un #pregó ple d’orgull i amor pel país i tot allò que hi juga #Manresa i la seva gent #FMManresa22 Visca Manresa, visca Catalunya Lliure i visca la Festa Major!”.

En una entrevista a Regió7, el juny de l’any passat, li van demanar per la imatge de TV3 durant el procés. La seva resposta va ser que “a vegades el pes de la Corporació s’utilitza d’una manera injusta, perquè si valorem la pluralitat i si la programació és de qualitat o no, quan mirem els indicadors objectius, a través del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, ens indiquen que TV3 i Catalunya Ràdio són les més plurals”. Grinyola que la Corporació de la qual depenen aquests dos mitjans que, segons Ventura, són els més plurals tingui com a responsable de Comunicació i Relacions Institucionals una persona que va cridant ‘Visca Catalunya Lliure’ a les seves piulades.

Elisabet Ventura està casada amb Jordi Serracanta, que va ser tinent d’alcalde de Manresa en representació de CiU entre els anys 2011 i 2019, i que actualment és el president de l’equip de bàsquet Baxi Manresa. Dirigeix la comunicació i les relacions institucionals de la CCMA des de fa 9 anys.

La nova presidenta de la CCMA, Rosa Romà, assegura que controlarà que els treballadors a les seves ordres respectin el Llibre d’Estil d’aquesta corporació que prohibeix que s’expressin políticament als mitjans de comunicació i les xarxes socials. La pròpia directora de les relacions institucionals ho incompleix. Mal exemple per als redactors de TV3 i Catalunya Ràdio.

(Visited 311 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari