Presó per al conductor que va matar 2 ciclistes a Castellbisbal

L'home haurà de respondre, entre d'altres, per dos delictes d'homicidi, conducció temerària i conducció sense permís

Punt de la C-243c on va produir-se l'atropellament

Presó pel conductor que diumenge va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal, va provocar la mort de dos d’ells i va deixar un tercer en estat crític. Així ho ha decidit la jutgessa de Rubí. L’envia a presó sense fiança, després que aquest migdia hagi passat a mans del jutge. Hi veu risc que fugi i que torni a delinquir.

De moment, l’acusa de dos delictes contra la vida, quatre més contra la vida en grau de temptativa, fugida del lloc de l’accident i omissió del deure de socors. També de conducció temerària i de no tenir carnet. A més, espera el resultat de les proves que li van fer per confirmar si també anava drogat, com diu l’atestat policial.

La resolució judicial també destaca que el conductor va envair el carril contrari, per on circulaven els ciclistes, tot i que és un tram on està prohibit avançar i que no va fer cap maniobra per evitar la topada.

La defensa de l’acusat ha anunciat que presentarà un recurs contra la mesura de presó provisional i sense fiança que ha dictat aquesta tarda la jutgessa de Rubí.

Avui, l’investigat només ha respost a les preguntes del seu advocat i ha reconegut que era el conductor del vehicle, però ha assegurat que va ser un accident i, per tant, una acció involuntària.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari