Quina ha estat l’última provocació de Laura Borràs a Twitter?

Reactivar el seu perfil oficial com a presidenta del Parlament. Laura Borràs tenia un perfil personal i un altre com a presidenta del Parlament. En aquest darrer hi va penjar un post el 28 de juliol, on va incloure la declaració que va fer queixant-se que la Mesa del Parlament li hagués suspès les seves atribucions com a presidenta. Des d’aquell dia, aquest canal de Twitter havia quedat mut.

El 12 d’agost, però, va tornar a aparèixer un missatge de “Presidenta Laura Borràs” en aquest perfil. Hi explicava que havia estat un honor per ella inaugurar la 421 Fira de Sant Llorenç i la 40 fira de l’avellana de Riudoms. Al seu perfil particular hi van aparèixer diversos missatges relacionats amb aquest acte. Entre ells, un selfi amb l’alcalde Riudoms, Sergi Pedret, amb el text “gràcies Presidenta!”. A Riudoms, Junts hi governa amb majoria absoluta.

Al “perfil oficial de la presidenta del Parlament, Laura Borràs” hi ha un enllaç amb el portal presidentalauraborras.cat on hi ha el missatge que hi va penjar quan va ser elegida i l’acord de la Mesa del Parlament que dona compte de la suspensió dels seus drets i deures com a diputada i les seves atribucions com a presidenta. Una d’aquestes atribucions que ha quedat en suspens és disposar d’un perfil oficial presidencial. No se sap qui ha pujat el missatge de Laura Borràs en aquest perfil ja que no disposa ara de ningú per dur-li les xarxes socials a la cambra parlamentària. Qui ho hagi fet –hagi estat Laura Borràs o algú altre- s’ha fet mereixedor de la sanció corresponent.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides