Violador en sèrie de nenes a Figueres, en llibertat amb càrrecs

L'última víctima que va denunciar al juliol, una menor de 13 anys, no va atestar per evitar la revictimització, segons han assegurat els seus familiars

El pati d'un institut
El pati d'un institut

L’Audiència Provincial de Girona ha posat en llibertat amb càrrecs a un home de 24 anys després d’agredir sexualment amb penetració a tres nenes de 13 anys i abusar sexualment a una quarta menor de la mateixa edat a Figueres (Alt Empordà).

L’última detenció va ser el 21 de juliol. El 22 va ser enviat a presó provisional, però el dilluns 8 d’agost l’Audiència Provincial de Girona li va tornar a deixar lliure perquè la víctima no havia declarat davant el jutge d’instrucció.

“Ho farà una altra vegada”, han denunciat els familiars de les víctimes en declaracions a El Periódico de Catalunya. Han assegurat que la menor que va denunciar al juliol no va atestar per a evitar la revictimització.

15 possibles víctimes

Els agents dels Mossos d’Esquadra han informat que podria haver-hi 15 víctimes més que no s’han atrevit a denunciar-li per temor a represàlies dels seus pares i el seu entorn. “Fa ja un any que actua i sap que el que fa no està bé. No hi ha res que l’aturi a tornar a violar a una altra nena”, han assegurat fonts policials.

Han explicat que normalment utilitza el mateix modus operandi. Un amic seu, que actua com a còmplice, li presenta a les nenes de primer i segon de l’ESO i els diu que té 17 anys. S’uneix a festes majors, botellons, quedades i festes de pijames, usa les xarxes socials i es presenta als instituts quan acaben les classes.

(Visited 134 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari