Declaració de suport de la Cambra de Comerç al Consell per la República

L’entitat tira pel dret fent costat Puigdemont el dia que el TSJC confirma la nul·litat de les darreres eleccions

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

La Cambra de Comerç de Barcelona ha aprovat aquest dimecres una declaració del suport al Consell per la República (CxRep), l’entitat independentista privada encapçalada per l’expresident català Carles Puigdemont, a qui ha dedicat una menció de reconeixement particular.

La decisió s’ha adoptat gràcies a la folgada majoria independentista que controla la institució el mateix dia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ratificat la nul·litat del decret electoral de les darreres eleccions, en què es va imposar la candidatura Eines de País, promoguda per l’ANC i encapçalada per l’actual diputat de Junts Joan Canadell.

El text adoptat per la Cambra de Comerç de Barcelona afirma que és convenient per a Catalunya “comptar amb un estat propi”, per la qual cosa expressa el seu reconeixement al CxRep i a Puigdemont, “per la seva preuada tasca dirigida a assolir aquell objectiu, tan necessari com urgent per al teixit productiu del nostre país”.

A més d’aquest suport al CxRep, la Cambra ha aprovat aquest dimecres una modificació de l’escut de la institució, que retirarà la imatge de la corona que hi era durant més de dos segles, i la supressió de 12 de les 14 cadires de plata, aquelles que ocupen les grans empreses que paguen sumes d’almenys 75.000 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.