Fort desplegament dels Mossos per evitar incidents la nit de Sant Joan

S'activaran prop de 2.400 agents i hi haurà 300 agents rurals que controlaran les fogueres per evitar focs

Revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan de demà serà molt semblant a les d’abans de la pandèmia. Interior ha decidit mantenir les restriccions habituals pel que fa a petards i fogueres perquè (tot i els incendis importants dels últims dies) la pluja ha rebaixat el nivell de risc.

Això no obstant, aquest dimecres Interior ha anunciat el dispositiu “més gran de la història” per a aquesta jornada i les restriccions per evitar més incendis. El conseller Joan Ignasi Elena ha dit que l’objectiu implica garantir una revetlla segura i reduir el risc de focs.

No es farà una prohibició general dels petards, però sí que es prohibirà l’enlairament de fanalets encesos en qualsevol punt del país, perquè són considerats d’alt risc.

Els Mossos desplegaran un total de 2.393 efectius i 300 agents rurals es dedicaran al control de la ubicació de les fogueres de Sant Joan i l’ús de material pirotècnic.

Els Bombers també han previst un dispositiu de reforç del seu personal de guàrdia, tant durant la revetlla com el dia 24 de juny. Protecció Civil ha recordat que està prohibit llençar petards a menys de 500 metres de zones forestals.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari