Per què Rahola tracta Collboni d'”home moble” i d'”inútil”?

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni (PSC)

Foto: @jaumecollboni

La periodista i tertuliana de TV3 Pilar Rahola ha acusat el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i també president del PSC de la capital catalana, Jaume Collboni, de ser un “home moble” i un “inútil” en un vídeo que ha publicat al seu canal de YouTube. L’habitual col·laboradora de la televisió pública catalana s’ha preguntat “quin mèrit té” Collboni per a tornar a ser el candidat dels socialistes en les pròximes eleccions municipals del 2023, i l’ha assenyalat per no haver fet res davant les “barbaritats” que, a parer de la tertuliana, ha dut a terme l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

“Jaume Collboni ha estat governant la ciutat de Barcelona al costat de, probablement, l’alcaldessa més dolenta, més desastrosa, de la història democràtica de Barcelona”, ha assegurat Rahola, que ha destacat que Collboni “ha permès, ha avalat i, fins i tot, o ha callat o ha aplaudit” davant els “problemes” que Colau “ha creat a la ciutat”. “De fet, ha demostrat que podia ser l’home moble. Una mena de bibelot que està allà ficat, que de tant en tant recordàvem que hi era, però que no ha tingut cap iniciativa important mai, no ha resolt cap problema fonamental”, ha afegit la col·laboradora de TV3.

Rahola ha manifestat que els votants del PSC “haurien de replantejar-se una mica el que significa haver tingut Jaume Collboni en el poder de la ciutat de Barcelona i haver estat una absoluta i perfecta inutilitat“, i ha instat el socialista a dedicar-se a una altra professió: “Potser s’hauria de buscar una altra feina perquè per a aquesta ja ha demostrat que no serveix”, ha conclòs.

(Visited 227 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari