Sánchez culpa a Feijóo de donar suport a Algèria: “És el mateix PP de sempre”

El president del Govern confia en la victòria del seu candidat a la presidència andalusa, Juan Espadas: “D'aquí a uns dies, tornarem a recuperar aquí, a Andalusia, la via de la socialdemocràcia”

El president Pedro Sánchez, el tinent d'alcalde de Castilleja de Guzmán, Alejandro Moyano, i el candidat a la presidència d'Andalusia, Juan Espadas (PSOE)
El president Pedro Sánchez, el tinent d'alcalde de Castilleja de Guzmán, Alejandro Moyano, i el candidat a la presidència d'Andalusia, Juan Espadas (PSOE).

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha aprofitat la tribuna de les eleccions andaluses per enviar un missatge a Alberto Núñez-Feijóo després de les seves crítiques sobre la crisi diplomàtica amb Algèria: “La dreta fa costat novament a un tercer que està pressionant a Espanya”. “Per això no feia falta que expulsessin al seu líder. És el mateix PP de sempre. Hem demostrat que hi ha altres maneres de sortir de les crisis i aquesta és la ràbia que ells tenen”, ha assenyalat el cap de l’executiu estatal.

A la localitat malaguenya de Càrtama, el mateix escenari on Sánchez va sembrar l’embrió de la seva victòria contra l’antiga elit de Ferraz, el president continua confiant que el seu candidat a la presidència d’Andalusia, Juan Espadas, aconseguirà la remuntada el 19 de juny i enderrocarà del poder al Partit Popular de Juanma Moreno. “D’aquí a uns dies, tornarem a recuperar aquí, a Andalusia, la via de la socialdemocràcia i tornarà la solidaritat dels Governs socialistes. És molt important anar a votar el 19 de juny i que el Govern que surti de les urnes estigui liderat pel PSOE, perquè estem disposats a reprendre el rumb a una Andalusia que vol més i no es resigna”, ha expressat.

Sánchez ha denunciat que el PP no ha dit “la veritat” quan ha acusat el PSOE de maltractar a Andalusia: “És veritat que no ho hem fet encara tot, però tot allò bo que li ha passat a Andalusia ho ha fet el PSOE de la mà dels andalusos i les andaluses. Uns altres no van fer res a l’oposició i tampoc ho fan al Govern”. “El PSOE nacional està enormement orgullós dels governs socialistes d’Andalusia. Votar socialisme andalús és votar pel progrés d’Andalusia. El 19 de juny comença el moment de reprendre aquesta gran responsabilitat amb un gran socialista com Juan Espadas al capdavant”, ha sentenciat.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari