Els treballadors de BASF es mobilitzen a Tarragona

Reclamen "una millora real en les condicions laborals" de l'empresa

Treballadors de l’empresa BASF a Tarragona han protagonitzat aquest dimarts una marxa lenta fins a l’accés principal de la firma reclamant “millores reals en les condicions laborals“. Els sindicats majoritaris, UGT i CCOO, exigeixen “el desbloqueig de les negociacions del pacte d’empresa” i que la direcció “se senti a negociar”.

Els treballadors reclamen no perdre poder adquisitiu i que s’aturi el que qualifiquen d’abús empresarial. Una de les principals reivindicacions del comitè d’empresa és que la recuperació de l’IPC del 2021 es faci efectiva en tres trams (un 2% el 2021, un 2,5% el 2022 i un 2% el 2023), a compte de 2024, per tal que la plantilla pugui anar recuperant el poder adquisitiu perdut.

Els sindicats recorden que durant l’any 2021 la companyia ha incrementat les seves vendes un 25% i ha aconseguit un rècord històric de beneficis. Uns beneficis que, segons els sindicats, són fruit també de l’esforç i la dedicació dels seus treballadors, i que haurien de revertir també sobre la plantilla.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.