El govern català ‘convida’ Chanel al Palau de la Generalitat

L'executiu de Pere Aragonès felicita l'artista tres dies després que actués a Eurovisió

La cantant Chanel, durant el festiva d'Eurovisió
La cantant Chanel, durant el festiva d'Eurovisió

El govern de la Generalitat de Catalunya ha reaccionat oficialment tres dies després a l’actuació de la cantant catalana Chanel Terrero al festival d’Eurovisió, convidant-la al Palau de la Generalitat. “Esperem veure-la aviat al Palau de la Generalitat”, ha manifestat la portaveu, Patrícia Plaja.

També per boca de Plaja, el govern català ha destacat la “brillantíssima actuació” de l’artista d’Olesa de Montserrat, que va conseguir la tercera plaça en el festival, obtenint-hi la millor puntuació i el tercer millor resultat d’una representant espanyola, i la plaça més alta d’Espanya des del 1995.

A diferència del govern, Plaja, a través del seu compte personal de Twitter, sí que havia celebrat l’èxit de Chanel a Eurovisió: “Triomfada màxima de Chanel a #Eurovisión. I jo que me n’alegro”.

L’elogi i la invitació a Chanel contrasten amb el parer expressat per una de les principals figures de Junts, el soci de govern d’ERC. La secretària de la Mesa del Parlament, Aurora Madaula, ha considerat que l’artista catalana havia estat escollida “per usar-la nacionalment (sic)” i que “Catalunya no hi estava representada”.

(Visited 173 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari