Un maquinista mort i més de 80 ferits en un xoc de trens a Sant Boi

Un ferrocarril de mercaderies ha perdut el control i ha afectat un transport de passatgers

Imatge dels dos trens després del xoc d'aquest dilluns a la tarda a Sant Boi de Llobregat

Un tren de mercaderies ha descarrilat aquesta tarda a Sant Boi de Llobregat i ha impactat amb un tren de passatgers de la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat.

A conseqüència de l’impacte, el maquinista del tren de viatgers ha mort. Pel que fa als viatgers que estan a l’interior del tren, un centenar, en aquests moments el SEM s’ha desplaçat al lloc dels fets per dur a terme les tasques d’evacuació. També hi ha dos ferits menys greus traslladats a l’hospital Moisès Broggí, i 83 ferits lleus.

L’accident ha passat cap a les 18.00 hores quan un tren de mercaderies que transportava potassa ha descarrilat a l’entrada de l’estació de Sant Boi d’FGC i ha impactat contra la cabina d’un tren de passatgers que en aquell moment sortia de la terminal, ha informat FGC. El descarrilament s’ha produït en una corba d’accés a l’estació, i per això el maquinista no ha tingut visibilitat. S’ha trobat l’altre tren a sobre.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més de 14 unitats terrestres, dos psicòlegs i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i 12 patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa al servei a la línia Llobregat-Anoia, hi ha servei de trens entre les estacions de Plaça Espanya i Cornellà i entre Colònia Güell i Igualada i Manresa. Entre Cornellà i Colònia Güell s’està gestionant el servei alternatiu per carretera.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.