Un maquinista mort i més de 80 ferits en un xoc de trens a Sant Boi

Un ferrocarril de mercaderies ha perdut el control i ha afectat un transport de passatgers

Imatge dels dos trens després del xoc d'aquest dilluns a la tarda a Sant Boi de Llobregat

Un tren de mercaderies ha descarrilat aquesta tarda a Sant Boi de Llobregat i ha impactat amb un tren de passatgers de la línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat.

A conseqüència de l’impacte, el maquinista del tren de viatgers ha mort. Pel que fa als viatgers que estan a l’interior del tren, un centenar, en aquests moments el SEM s’ha desplaçat al lloc dels fets per dur a terme les tasques d’evacuació. També hi ha dos ferits menys greus traslladats a l’hospital Moisès Broggí, i 83 ferits lleus.

L’accident ha passat cap a les 18.00 hores quan un tren de mercaderies que transportava potassa ha descarrilat a l’entrada de l’estació de Sant Boi d’FGC i ha impactat contra la cabina d’un tren de passatgers que en aquell moment sortia de la terminal, ha informat FGC. El descarrilament s’ha produït en una corba d’accés a l’estació, i per això el maquinista no ha tingut visibilitat. S’ha trobat l’altre tren a sobre.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més de 14 unitats terrestres, dos psicòlegs i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i 12 patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa al servei a la línia Llobregat-Anoia, hi ha servei de trens entre les estacions de Plaça Espanya i Cornellà i entre Colònia Güell i Igualada i Manresa. Entre Cornellà i Colònia Güell s’està gestionant el servei alternatiu per carretera.

(Visited 221 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari