Junts reclama un ple extraordinari sobre l’impacte de Pegasus a l’Ajuntament de Barcelona

Maragall n'exculpa Colau després que l'alcaldessa es mostrés dolguda perquè el líder local d'ERC l'havia tractat de còmplice del CNI

Colau i Maragall
Colau i Maragall

Junts per Catalunya ha reclamat que es convoqui  un ple extraordinari a l’Ajuntament de Barcelona sobre l’impacte del cas Pegasus, després que hagi transcendit que el telèfon mòbil d’Ernest Maragall, líder local d’ERC i de l’oposició, va ser intervingut quan negociava la formació d’un govern, l’any 2019.

Jordi Martí Galbis, el portaveu de Junts al consistori de la capital catalana, ha considerat “imprescindible” que es debati la qüestió a l’Ajuntament i, en aquest sentit, ha rebutjat “veure aquest escàndol majúscul des del punt de vista de l’espectador”.

Pel que fa a les reaccions a la intervenció del telèfon de Maragall durant les negociacions per a la formació d’un nou govern, l’alcaldable d’ERC ha reculat després d’haver suggerit una connivència o complicitat de l’alcaldessa, Ada Colau, amb les intervencions, atribuïdes al CNI.

Colau s’havia mostrat dolguda, i Maragall ha afirmat finalment que estava “convençut” que l’alcaldessa no en sabia res, però ha indicat que, en qualsevol cas, és “beneficiària indirecta” de les intervencions, i que el cap de files del PSC a Barcelona i primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, n’és “beneficiari directe”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.