Tornen a Barcelona les Jures de Bandera per a personal civil

Defensa reprèn els actes del Dia de les Forces Armades a Catalunya després de les restriccions per la covid

La Caserna del Bruch de Barcelona tornarà a acollir, el diumenge 14 de maig, una Jura de Bandera per a personal civil, activitat que forma part dels diferents actes que el Ministeri de Defensa organitza dins de la celebració del Dia de les Forces Armades. Aquesta serà la primera jura que es fa a Barcelona de l’inici de la pandèmia de covid-19, ja que l’afectació d’aquesta malaltia va aturar les celebracions públiques que Defensa convocava cada any a la capital catalana. De fet, la darrera Jura de Bandera a Barcelona es va celebrar el 2019 i hi van participar més de 600 ciutadans.

Les condiciones per a participar en aquest acte són les de tenir la nacionalitat espanyola, haver complert 18 a anys abans del dia 14 de maig del 2022, no haver estat declarat incapacitat per sentència judicial ferma, i que no s’hagi participat en un d’aquests actes en un termini de 25 anys. Els interessats en participar en aquesta Jura de Bandera han de posar-se en contacte amb la Delegació de Defensa a Catalunya. I la data límit per a inscriure’s és el pròxim dimarts 3 de maig.

Però els actes que Defensa prepara a Barcelona per a commemorar el Dia de les Forces Armades no es limiten a aquesta jura. Està previst que el buc Infanta Cristina de l’Armada visiti el port de la capital catalana des de divendres 27 fins al diumenge 29 de maig. Una altra de les activitats que habitualment es feien abans de la pandèmia i que ara es reprenen són les jornades de portes obertes a la Caserna del Bruch. En aquestes jornades, que es faran el cap de setmana del 28 i 29 de maig, l’Exèrcit de Terra, l’Armada, l’Exèrcit de l’Aire, la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d’Emergències (UME) exposaran materials amb els quals treballen i donaran a conèixer la seva feina als visitants.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari