El Govern, a Ponsatí: “Res justifica els actes violents ni una mort”

L'exconsellera per Junts va assenyalar que la independència era tan important com per valer la vida d'una persona

La portaveu del Govern català, Patrícia Plaja

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha replicat aquest dimarts a l’eurodiputada de JxCat i exconsellera d’Educació el 2017, Clara Ponsatí, a qui ha advertit: “Res justifica els actes violents ni una mort”. Així ha reaccionat Plaja en roda de premsa després de la reunió del Govern, després que dilluns passat Ponsatí afirmés que la independència de Catalunya és tan important per valer la vida d’una persona.

“Aquest Govern sempre ha defensat treballar amb l’objectiu d’aconseguir la independència de Catalunya per vies pacífiques i democràtiques. Així s’està fent i així es farà. No es farà cap mena d’apologia de la violència, ni es respectarà, vingui d’on vingui”, ha recalcat Plaja.

En el seu llibre de memòries Molts i ningú, Ponsatí retreu a l’expresident Carles Puigdemont que frenés la declaració unilateral d’independència amb l’argument que, si continuaven endavant, “hi hauria morts” perquè l’Estat actuaria a qualsevol preu. “I jo també ho creia. Podia haver-hi sang. Però si ells estaven disposats a fer-ho, nosaltres havíem d’estar disposats a pagar-ho. Retirar-se perquè ells amenacen és acceptar la seva violència”, sosté.

(Visited 80 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari