A quin partit se li ha girat en contra l’estrella de les seves joventuts?

Anthony Corey Sànchez
Anthony Corey Sànchez

Foto: Canal de YouTube d'Anthony Corey Sànchez

A Junts. El més mediàtic dels rostres que donar a conèixer fa un any Joves Junts, Anthony Corey Sànchez, no amaga ara el seu desencant amb els partits independentistes amb presència al Parlament. “ERC, JxCat i CUP són ja un lamentable llast per Catalunya”, ha escrit a Twitter.

Sembla que d’ençà de la seva foto amb la dirigent ultranacionalista Sílvia Orriols, la passada tardor, Sànchez va caure en desgràcia. Aurora Madaula, dirigent de Junts i impulsora del sector que es proclama més d’esquerres del partit, va retreure-li públicament aquella trobada com una banalització del feixisme i va anunciar que estudiarien mesures a prendre contra ell. En aquella discussió, Sànchez va preguntar públicament a Madaula si també en prendrien contra Puigdemont per haver-se reunit amb el president del Parlament del Vènet.

El rostre de Joves Junts va presentar-se com a candidat a les eleccions de l’assemblea del Consell per la República, la institució privada impulsada per l’expresident Carles Puigdemont, però no va ser elegit, a diferència d’altres joves mediàtics de l’òrbita puigdemontista com Rai López, Albert Donaire i Júlia Balés.

Durant els darrers dies, Anthony Corey Sànchez ha carregat contra paraules de figures del partit com el secretari general, Jordi Sànchez (“Aquestes suposades «bones notícies» només demostren que aquest govern és de tot menys independentista”), i el mateix Puigdemont.

“Mai vau tenir res preparat, però vau tenir la gosadia d’assegurar-nos tot el contrari. Ni un sol vot més tindreu, president…“, ha piulat en una tirallonga de missatges on també expressa: “Mai a la vida m’he sentit tan estafat. Els nostres representants polítics han batut un nou rècord. Sincerament, ja no me’n refio de cap ni un. Per fer la independència no, però heu fet molt bona feina per a allunyar-vos dels ciutadans que dieu representar”.

Per postres, ha difós el tuit on l’exdirigent de l’ANC Liz Castro retreia a Puigdemont: “Que bèstia. I com és que no vau fer la feina que juràveu que estava fet? Com vau poder dir a la gent que estava feta sabent que s’arriscarien amb aquesta informació?”.

(Visited 420 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari