Qui li ha dit a Joan Lluís Bozzo que ha envellit malament?

L’actor, presentador de programes de televisió i director d’espectacles Àngel Llàcer. Tot ha vingut arran del missatge en obert que Llàcer va pujar a Twitter on demanava al director de teatre Joan Lluís Bozzo demanant-li el seu parer sobre el programa de TV3 El llop, que es va estrenar el 19 de gener. En aquest programa, produït i conduït per Àngel Llàcer, es mostra com es prepara i representa l’obra Terra baixa, d’Àngel Guimerà. En veure que Bozzo no feia cap comentari a Twitter sobre El llop, Llàcer va escriure el passat 8 de març aquest missatge: “Bozzo. Heu estat molt calladets la teva dona i tu amb tot això del @elllopTV3. Que no us agrada Guimerà. Aiiiiiiiiii…”. I va acompanyar el text amb nou emoticones d’una cara plorant del riure.

La resposta de Bozzo no va ser gens simpàtica. “M’ha semblat un magnífic exemple d’allò que se’n deia sano regionalismo”, va escriure l’endemà a Twitter.  Llàcer va tornar el cop: “… és ben bé que per no callar… de vegades un queda ben retratat. “Sano regionalismo” no era COP DE ROCK? O en què quedem?”. Bozzo va insistir: “En absolut. “Sano regionalismo” era el que els ideòlegs del franquisme entenien també per “regionalismo bien entendido”. Una mica de llengua vernàcula per acontentar els caragirats”. I Llàcer va tancar la polèmica: “Quin mal envellir fill meu…”.

Potser Llàcer volia refer les relacions amb Bozzo després que el director teatral va titllar-lo de botifler, també a Twitter, per dirigir l’espectacle Cantando bajo la lluvia, al teatre Tívoli, a Barcelona. Bozzo, que va anar el número 81 de la llista de JuntsxCat a les eleccions del 14 de febrer de 2021, es va queixar que l’espectacle fos en castellà. “A MadriZ us esperen. Ja trigueu a marxar”, va etzibar-li a Llàcer, a més de proposar boicotejar el teatre en castellà a Catalunya.

Llàcer s’ho pensarà més de dues vegades abans de tornar-li a demanar a Bozzo el seu parer sobre les seves activitats futures a TV3 o a qualsevol altre mitjà.

(Visited 711 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari