Trapero dirigirà la divisió dels Mossos que analitza els dispositius

Accepta encapçalar la Divisió d'Avaluació de Serveis després de ser rellevat com a màxim responsable policial del cos

Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

Josep Lluís Trapero ha acceptat assumir el càrrec de responsable de la Divisió d’Avaluació de Serveis (DAS) dels Mossos d’Esquadra, que avalua els dispositius del cos per millorar-los, publica El Periódico. Segons la mateixa informació, es tracta d’una proposta plantejada aquest mateix divendres pel conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i acceptada, així doncs, durant les darreres hores.

Trapero, rellevat com a màxim responsable policial dels Mossos el passat 20 de desembre, s’incorpora el pròxim dilluns, 7 de febrer, al seu nou càrrec, que el mantindrà el contacte amb el dia a dia del cos, com ell volia. Fins ara, estava sense destinació en un despatx a la comissaria de la plaça d’Espanya i a partir de dilluns treballarà a la de Les Corts.

Com també la Divisió d’Afers Interns (DAI), la DAS depèn del director general de la policia catalana, Pere Ferrer, i no només analitza per pròpia iniciativa o dels seus superiors els dispositius dels Mossos, sinó que també audita les actuacions específiques dels agents i cerca mancances organitzatives.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides