Quina bola ha difós la sectorial ‘indepe’ de la Guàrdia Urbana?

Tall a la Meridiana

Foto: @dolcanina

Aquest darrer cap de setmana, els membres del moviment Meridiana Resisteix que es trobaven a l’avinguda tallant el carrer -com fan, periòdicament, des de fa més de dos anys- han protagonitzat un enfrontament contra dues dones que els recriminaven el tall. El forcejament entre un veí de la plataforma i una d’aquestes dones va causar a l’home una ferida a la cara degut als cops de colze que va rebre, però l’actriu catalana Angelina Llongueras va assegurar a Twitter que el veí havia patit una “agressió amb arma blanca”, una bola que la sectorial independentista de la Guàrdia Urbana ha compartit al seu propi compte.

“Això ja passa de mida. Esperem que tinguin controlat l’agressor. Desitgem que es recuperi aviat la persona ferida. Ànims i endavant Meridiana Resisteix”, ha piulat aquest diumenge la sectorial, sense corregir ni aclarir la mentida sobre l’arma blanca tot i que, en la mateixa piulada de Llongueras, un usuari va adjuntar el vídeo dels fets que demostra que la dona no duia cap arma. En la seqüència, apareixen les dues dones increpant les persones que participaven en el tall i, tot seguit, una d’elles s’enfronta a un home que l’empeny, responent amb cops de colze que van causar la ferida al veí.

Com la sectorial independentista de la Guàrdia Urbana, Albert Donaire, mosso i membre de l’assemblea de representants del Consell per la República, ha reaccionat a la piulada de Llongueras sense fer cap referència a la bola de l’arma blanca i titllant els fets de “terrorisme urbà”, una resposta que alguns usuaris han criticat en entendre que Donaire justifica la mentida. De fet, simpatitzants de Meridiana Resisteix han lamentat aquesta versió falsa dels fets i han assenyalat que “faltar a la veritat amb aquesta piulada no ajuda a la causa”.

(Visited 304 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari