Jair Domínguez a TV3: “Qui et diu que no ve un espanyol aquí a robar-nos?”

Vicent Sanchis va dir divendres, a la comissió de control parlamentari, que Bricoheroes “no fa mal” i es va negar a suprimir-lo de la programació

Jair Domínguez i Peyu al programa Bricoheroes del 28 de novembre

Els protagonistes i responsables del programa Bricoheroes, de TV3, –Peyu i Jair Domínguez– continuen amb les seves provocacions i infraccions del Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), malgrat les queixes reiterades de l’oposició. Aquest diumenge, dos dies després que el director de TV3, Vicent Sanchis, es negués a suprimir Bricoheroes de la programació tal i com li van demanar les diputades Beatriz Silva (PSC) i Anna Grau (Ciutadans) al Parlament després que Peyu i Jair Domínguez manifestessin en un dels capítols de la sèrie que els fa il·lusió que la reina i una filla seva menor d’edat els facin una fel·lació, han pujat la seva aposta d’insults contra els espanyols.

“Qui et diu que no ve un espanyol aquí a robar-nos?”, es va preguntar Domínguez en el capítol emès ahir. Ho va fer després de comentar amb el seu company Peyu que havien de marxar una estona del local on tenen la seva suposada empresa de bricolatge. La resposta de Peyu va anar en la línia de la burla feta pel seu company: “Tinc un gos que vigila, que el vaig ensenyar a olorar espanyols. Si entrés algú ho sentiria”.

Sanchis, en la seva compareixença davant la comissió parlamentària de control de la CCMA, va dir, divendres, que el programa “no fa cap mal”, tot i que va insinuar que està estudiant que no renovi el seu contracte la temporada que ve. A més, va assegurar que, tot i que es va obrir una investigació interna, no ha aconseguit descobrir qui va filtrar el vídeo del gag en què Peyu i Jair Domínguez parlaven de la il·lusió que els faria que la reina i la seva filla Leonor els fessin fel·lacions.

El programa Bricoheroes s’emet els diumenges per la nit pel canal de youtube de TV3 i després es pot veure a l’apartat ‘a la carta’ al portal de la CCMA. El realitza la productora El Corral de l’Humor, propietat de Peyu, i aquesta temporada ha costat 272.699 euros, 25.565 euros més que la temporada anterior.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.