Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a Barcelona

Els fets s'haurien produït al voltant de les 21.00 h del dissabte al carrer Aribau

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han iniciat una recerca sobre una agressió sexual que hauria succeït cap a les 21.00 h del dissabte al carrer Aribau de Barcelona, segons han informat fonts policials a l’ACN i publica NacióDigital. La Guàrdia Urbana va intervenir en un primer moment fins que van requerir la col·laboració de la policia autonòmica, que ara s’ha fet càrrec del cas.

Des de l’Ajuntament de Barcelona han confirmat tenir constància dels fets succeïts la nit del dissabte, però no han aportat més informació del cas.

Els Mossos d’Esquadra, a través de les xarxes socials, no han comunicat de moment gens relatiu al succés. Sí que ho han fet, en canvi, per a informar que els agents treballen per a identificar, localitzar i detenir als autors de l’agressió homòfoba que va tenir lloc la matinada del dissabte en el barri barceloní de Sants. Les dues víctimes han denunciat els fets davant els Mossos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.