El temporal castiga les Terres de l’Ebre i comarques de Tarragona

Catalunya continua aquest dimecres en alerta groga a causa de la neu i les pluges que s’esperen al territori, tot i que el temporal no tindrà la mateixa intensitat que el dimarts. La DANA -una depressió aïllada en nivells alts, també coneguda com a gota freda- ha colpejat especialment la zona de les Terres de l’Ebre, on diverses localitats han superat els 150 litres per metre quadrat de pluja acumulada durant el temporal, que va començar la nit de dilluns.

Llegeix l’article complet: https://www.eltriangle.eu/2021/11/24/el-temporal-colpeja-les-terres-de-lebre-i-tarragona/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides