ERC reclama al govern d’Espanya dades sobre els efectius militars i policials a Catalunya

Tres escrits presentats al Congrés s'interessen per les funcions i l'emplaçament de les instal·lacions de l'Exèrcit, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Celebració del 12 d'octubre al quarter del Bruc
Celebració del 12 d'octubre al quarter del Bruc

Esquerra Republicana (ERC) ha presentat tres escrits al Congrés dels Diputats per obtenir informació sobre la quantitat d’efectius que tenen a Catalunya l’Exèrcit, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, així com de la funció i la ubicació de totes les instal·lacions que aquests cossos hi tenen, publica Vozpópuli.

La diputada d’ERC Montserrat Bassa ha formulat sis preguntes sobre cadascun dels cossos, per saber la quantitat d’efectius, la seva funció, la ubicació de cadascun dels efectius, la dada de quants es trobaven desplegats a Catalunya a l’inici d’aquesta legislatura, les propietats immobiliàries detallades per ocupació i ús, i els quarters, també detallats per quantitat, funció o localització.

El govern d’Espanya només es podria negar a facilitar aquesta informació per escrit a la diputada d’ERC adduint motius de seguretat, però bona part de la mateixa ja es troba a l’abast en els llocs webs oficials de tots tres cossos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides