ERC s’amaga quan l’actualitat qüestiona la seva estratègia

Els polítics no acostumen a ser gaire proclius a donar la cara i a fer declaracions a la premsa quan les coses van mal dades. Però darrerament, des que Pere Aragonès és al Palau de la Generalitat, Esquerra Republicana ha abusat especialment d’aquest recurs. El darrer cop, la setmana passada, quan descaradament es va amagar quan el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, negava que la futura llei de l’audiovisual tingués previst acollir quotes obligatòries per a producció en català, com ERC havia assegurat que tenia pactat i negociat.

Ni el líder Oriol Junqueras, ni la vicepresidenta del Parlament Alba Vergés, ni la mateixa consellera de Cultura, Natàlia Garriga, van voler respondre a preguntes de la premsa sobre la qüestió, tot i tenir actes convocats el mateix dia que el ministre Félix Bolaños contravenia la seva estratègia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides