ERC s’amaga quan l’actualitat qüestiona la seva estratègia

Els polítics no acostumen a ser gaire proclius a donar la cara i a fer declaracions a la premsa quan les coses van mal dades. Però darrerament, des que Pere Aragonès és al Palau de la Generalitat, Esquerra Republicana ha abusat especialment d’aquest recurs. El darrer cop, la setmana passada, quan descaradament es va amagar quan el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, negava que la futura llei de l’audiovisual tingués previst acollir quotes obligatòries per a producció en català, com ERC havia assegurat que tenia pactat i negociat.

Ni el líder Oriol Junqueras, ni la vicepresidenta del Parlament Alba Vergés, ni la mateixa consellera de Cultura, Natàlia Garriga, van voler respondre a preguntes de la premsa sobre la qüestió, tot i tenir actes convocats el mateix dia que el ministre Félix Bolaños contravenia la seva estratègia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.