Dimiteix el gerent del Consorci del Servei Socials de Barcelona assenyalat per presumptes irregularitats

Joan Uribe vincula la decisió amb el desgast personal per la gestió de la pandèmia

Joan Uribe
Joan Uribe

El gerent del Consorci de Serveis Socials de Barcelona (CSSBCN), Joan Uribe, ha renunciat al càrrec la setmana passada després d’haver comunicat que plegava el 22 d’octubre, al·legant un desgast personal vinculat amb la gestió de la pandèmia de la covid-19, ha avançat El Periódico.

Informes de la Sindicatura de Comptes i de la Intervenció General han assenyalat que el consorci va adjudicar irregularment contractes per 20 milions d’euros i va pagar sobresous per sobre del que estipula el conveni i sense justificar, segons va revelar el mateix diari aquest mes d’octubre.

A més, el sindicat CGT va denunciar, també el mes passat, que portaria a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) els presumptes sobresous i irregularitats en la contractació del CSSBCN, un ens del qual la Generalitat té un 60% i l’Ajuntament de Barcelona, el 40% restant.

La consellera de Drets Socials de la Generalitat, Violant Cervera, va assegurar al Parlament de Catalunya que les presumptes irregularitats denunciades eren “incidències” ja esmenades o en procés d’esmena.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides