Set detinguts per empaitar policies a la festa major de Tiana

Els Mossos efectuen l’operatiu en diversos municipis de l’àrea de Barcelona

Joves perseguint mossos i agents locals de Tiana
Joves perseguint mossos i agents locals de Tiana

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous set persones que relacionen amb els atacs i la persecució que van patir agents de la policia catalana i de la Policia Local de Tiana durant la festa major d’aquesta localitat, el passat 18 de setembre.

Dos policies van patir lesions lleus a causa d’un atac de desenes de persones, que van llançar-los objectes. Agents dels Mossos i de la Policia de Tiana hi havien acudit perquè van rebre un avís sobre un apunyalament inexistent en una zona on els joves fan botellot, i van haver de recular i de fugir corrents.

A primera hora d’aquest dijous, els Mossos no descartaven practicar més detencions relacionades amb aquells fets, investigats per la presumpta comissió de delictes de desordres públics, desobediència i atemptat contra l’autoritat, en el marc d’un operatiu que es realitza en diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.