La mare de la jove violada dilluns a Igualada exigeix mà dura a Sánchez

Ha escrit una carta al president reclamant que "els violadors, delinqüents i assassins" estiguin en una llista negra

Hospital Sant Joan de Déu

La mare de la jove de setze anys que va patir una violació el passat dilluns a Igualada ha enviat una carta al president del govern, Pedro Sánchez. Segons Europa Press, la mare de la víctima, que es troba ingressada a l’hospital de Sant Joan de Déu, demana que “la llei sigui dura amb aquests salvatges” i que s’estableixin normatives amb l’objectiu de protegir nenes, adolescents i dones. L’escrit prega que “acabin aquestes salvatjades ja”.

D’altra banda, proposa a Sánchez que les zones d’oci es restringeixin per edats i que es prohibeixi el consum d’alcohol a l’interior i a l’exterior d’aquests recintes. A més, demana una sanció econòmica d’almenys 3.000 euros per a les persones que no compleixin aquestes condicions. La mare li assegura al president que “amb aquestes multes, els adolescents no tornaran a consumir alcohol ni drogues ni falsificaran el seu DNI per entrar a les discoteques”.

L’escrit també sol·licita que “els violadors, delinqüents i assassins estiguin a una llista negra i se’ls prohibeixi entrar a les zones d’oci”. Aquesta mesura també ha estat sol·licitada per la patronal de l’oci nocturn a Catalunya, que va emetre un comunicat el passat dimecres. L’entitat va assegurar que està estudiant la possibilitat de personar-se com a acusació popular en el cas de l’agressió que va patir la menor a Igualada.

A més, la mare de la víctima considera oportú que a l’entrada de les discoteques es realitzi un control d’alcoholèmia, de drogues, de covid i la comprovació del DNI dels assistents per tal d’assegurar que el seu portador és el veritable propietari. La carta acaba amb una darrera consideració: “Crec que hauria de ser obligatori dur una polsera salvavides que en cas de perill alerti a la policia. Tota mesura és poca. Jo sóc només una mare, però sóc la veu de totes”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides