La mare de la jove violada dilluns a Igualada exigeix mà dura a Sánchez

Ha escrit una carta al president reclamant que "els violadors, delinqüents i assassins" estiguin en una llista negra

Hospital Sant Joan de Déu

La mare de la jove de setze anys que va patir una violació el passat dilluns a Igualada ha enviat una carta al president del govern, Pedro Sánchez. Segons Europa Press, la mare de la víctima, que es troba ingressada a l’hospital de Sant Joan de Déu, demana que “la llei sigui dura amb aquests salvatges” i que s’estableixin normatives amb l’objectiu de protegir nenes, adolescents i dones. L’escrit prega que “acabin aquestes salvatjades ja”.

D’altra banda, proposa a Sánchez que les zones d’oci es restringeixin per edats i que es prohibeixi el consum d’alcohol a l’interior i a l’exterior d’aquests recintes. A més, demana una sanció econòmica d’almenys 3.000 euros per a les persones que no compleixin aquestes condicions. La mare li assegura al president que “amb aquestes multes, els adolescents no tornaran a consumir alcohol ni drogues ni falsificaran el seu DNI per entrar a les discoteques”.

L’escrit també sol·licita que “els violadors, delinqüents i assassins estiguin a una llista negra i se’ls prohibeixi entrar a les zones d’oci”. Aquesta mesura també ha estat sol·licitada per la patronal de l’oci nocturn a Catalunya, que va emetre un comunicat el passat dimecres. L’entitat va assegurar que està estudiant la possibilitat de personar-se com a acusació popular en el cas de l’agressió que va patir la menor a Igualada.

A més, la mare de la víctima considera oportú que a l’entrada de les discoteques es realitzi un control d’alcoholèmia, de drogues, de covid i la comprovació del DNI dels assistents per tal d’assegurar que el seu portador és el veritable propietari. La carta acaba amb una darrera consideració: “Crec que hauria de ser obligatori dur una polsera salvavides que en cas de perill alerti a la policia. Tota mesura és poca. Jo sóc només una mare, però sóc la veu de totes”.

(Visited 168 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari