E-notícies denuncia que el Govern l’ha vetat a les rodes de premsa

Li ha comunicat el secretari de comunicació després d'una pregunta del director sobre la polèmica de 'Bricoheroes'

Segons publica l’e-notícies, el Govern ha decidit retirar l’acreditació al director del mitjà, Xavier Rius, per poder cobrir les rodes de premsa de Consell Executiu dels dimarts. La decisió ha estat comunicada aquest divendres pel secretari de mitjans de comunicació, Oriol Duran, en una breu conversa telefònica i després per carta.

En la missiva, l’alt càrrec acusa el director del digital de “manca de respecte constant”, de “menystenir la figura de la portaveu”, Patrícia Plaja, i de “denigrar les dones en general”, entre altres acusacions.

Segons indica el digital, la carta ha anat precedida d’una trucada del mateix alt càrrec en la qual, breument, ha informat que l’actitud és “intolerable”. El director d’e-notícies li ha preguntat si “amb els de ‘Bricoheroes’ heu fet el mateix”. L’alt càrrec no ha contestat i ha donat per acabada la conversa.

Explica l’e-notícies que Rius va posar de manifest dimarts passat la doble vara de mesurar amb TV3 i va preguntar sobre la “degradació dels mitjans públics a Catalunya” després del comentari d’un humorista del programa, penjat a xarxes, en el que afirmava que el que li agradaria és que la reina Letizia o la seva filla li fessin una fel·lació.

“Vostè s’imagina que jo li digués ara que el que m’agradaria és que me la xupés o que me la xupés un menor?”, va preguntar. La portaveu ja es va queixar aleshores de “falta de respecte”, però Rius va insistir que “això és el que han fet dos humoristes de TV3 i és un mitjà públic”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides