Els treballadors d’Avidel fan dos dies de vaga contra la precarietat laboral

CCOO denuncia que dels 600 treballadors de l'escorxador, uns 400 són d'empreses multiserveis

El sindicat CCOO ha convocat una vaga de dos dies dels treballadors de l’escorxador d’aus Avidel, antiga Milsa, de Lleida. La mobilització és per denunciar la situació de precarietat laboral que, segons el sindicat, pateix una part important de la plantilla de l’empresa. CCOO denuncia que dels 600 treballadors d’Avidel, uns 400 estan contractats a través d’empreses multiserveis. El sindicat exigeix que tots els treballadors que fan serveis a Avidel passin a ser plantilla directa de l’empresa principal Seresse (Serveis d’escorxadors del Segrià), la qual gestiona l’escorxador. Comissions també reclama que s’apliqui a tots els treballadors el conveni de referència del sector i que s’posi fi a la precarietat laboral que hi ha, segons denuncien, a l’empresa.

Des de CCOO s’ha denunciat que ja fa un any, direcció i treballadors d’Avidel van firmar un acord per desconvocar una vaga. En l’acord es contemplava millores en els horaris, la salut laboral, la producció o la flexibilitat, unes millores que per CCOO no s’han implementat. Per la seva part, l’empresa assegura que no comparteix els motius que han portat els treballadors a fer vaga, tot i respectar-ne el dret. L’empresa, que pertany al grup Vall Companys, afirma complir la normativa en matèria laboral i que els salaris de tots els treballadors que treballen a Avidel estan per sobre de conveni i de la mitja del sector.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.