Peyu omet la part del gag “censurat” on parlen de fer sexe oral amb la filla del rei

Els humoristes de 'Bricoheroes' han rebut el suport de membres de Junts, mentre la consellera d'Igualtat ha criticat l'humor masclista

Jair Domínguez i Peyu al programa 'Bricoheroes'
Jair Domínguez i Peyu al programa 'Bricoheroes'

El fragment de Bricoheroes suprimit per TV3 que Lluís Jutglar (Peyu) va compartir a Twitter per criticar la “censura” de la cadena pública no està complet. Tal com han assenyalat diversos usuaris de la xarxa social, falten set segons del vídeo en el qual fan broma sobre que una menor, concretament una de les filles del rei Felip VI, faci una fel·lació a un d’ells.

La part del gag publicada per Peyu mostra una conversa entre ell i Jair Domínguez en la qual aquest últim li demana que “pensi una bogeria de milionari”, a la qual cosa Peyu respon: “Una cosa que em cardaria il·lusió és que me la xupés la Letizia Ortiz”. Però el fragment suprimit per TV3 no acaba aquí, sinó que els humoristes fan el mateix comentari sexual sobre una de les filles dels monarques, que tenen 15 i 14 anys.

Concretament, després de la referència a la reina Letizia, Domínguez replica a Peyu, entre crits i rialles, que “no pot ser” perquè aquesta idea és “poc de ric”, i Peyu li respon: “Doncs no m’engresquis!”. En aquest moment, Domínguez diu: “Si m’haguessis dit la filla…“, i aleshores comencen a riure, afegint després: “La filla és excessiu”.

Reaccions d’ERC i Junts
Els dos humoristes han rebut el suport de membres de JxCat com l’exconseller Josep Rull i l’actual vicepresident del partit, Jordi Turull. Rull ha considerat “inaudit” i “lamentable” que TV3 hagi decidit suprimir el fragment esmentat perquè, segons la cadena, “el gag és masclista” i “una televisió pública no ho pot emetre”. Per la seva part, Turull ha demanat explicacions a la cadena: “I això Tv3?”.

Pel que fa al Govern català, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge (ERC), ha qüestionat l’humor masclista del gag, evitant, però, pronunciar-se sobre la censura de la qual Peyu i Domínguez acusen Tv3. “No sé Rick. Presentar un gag o un acudit com a transgressors i irreverent recorrent al masclisme de tota la vida… Al 2021″, ha escrit a Twitter.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.