L’esport recupera el 100% d’aforament a Catalunya

El Govern anuncia que també s'ampliarà en l'oci nocturn, fins al 80%

Un gimnàs de Barcelona

El Govern de la Generalitat ha anunciat aquest dimarts que, a partir del divendres, les instal·lacions esportives tancades podran tornar al 100% d’aforament. Així doncs, els pavellons, poliesportius i gimnasos recuperaran la capacitat prèvia a la pandèmia, i el públic podrà tornar al complet tant en espais exteriors com interiors.

Ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, després de la reunió del Consell Executiu, que també ha recordat que continuarà sent obligatori l’ús de mascareta en els espais interiors, i als exteriors si no es manté la distància de seguretat d’1,5 metres.

Plaja també ha avançat que els establiments d’oci nocturn podran ampliar l’aforament del 70% al 80%, i que hauran de seguir demanant el passaport covid als clients que vulguin accedir-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides