Un retard en el pagament de factures costa 16.666 euros a l’Ajuntament de Girona

Eulen va seguir netejant edificis municipals el 2020 quan el contracte ja havia caducat

La tinenta d’alcaldia i responsable d’Hisenda i Règim Interior de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Planas
La tinenta d’alcaldia i responsable d’Hisenda i Règim Interior de l'Ajuntament de Girona, Maria Àngels Planas

L’Ajuntament de Girona ha de pagar 16.666 euros extres a Eulen per un retard en el pagament de 188 factures, corresponents al servei de neteja d’edificis municipals durant l’any 2020, quan el contracte estava caducat, però l’empresa va seguit fent la feina, considerada un servei essencial, ja que no s’havia atorgat un nou contracte.

Regidors del PSC i de Guanyem van denunciar en el ple de dilluns que les factures es van abonar amb retards d’entre 4 i 283 dies, tot i que el termini era de 60 dies, de manera que les indemnitzacions i l’interès de demora (8%) van enfilar el total corresponent al retard fins als 16.666 euros, recull el Diari de Girona.

La tinenta d’alcaldia i responsable d’Hisenda i Règim Interior, Maria Àngels Planas, per la seva part, va defensar l’actuació municipal esgrimint contra l’oposició el fet que no va votar a favor d’una pròrroga del contracte proposada pel govern municipal, i va assenyalar que el pagament de l’import extra és una conseqüència d’aquesta negativa.

Finalment, la Bruixa Neteges Generals i Manteniment SL i Multianau van rebre la majoria dels vuit lots del nou contracte, adjudicat el passat mes d’abril.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides