La xifra d’ingressats per covid als hospitals catalans baixa de 400

La pandèmia es manté estancada i a les unitats de cures intensives hi ha avui ingressades 130 persones

La pandèmia de la covid-19 es manté estancada aquest dissabte, amb els indicadors en una posició semblant a la dels darrers dies. La pressió hospitalària ha caigut amb 22 persones menys ingressades, en total hi ha 392 persones als centres hospitalaris catalans amb aquesta malaltia, segons les dades del Departament de Salut. A les unitats de cures intensives hi ha 130 persones, quatre menys que ahir.

Pel que fa als nous casos confirmats per proves PCR o TA, Salut notifica avui 559 contagis. El risc de rebrot ha pujat tres punts i ha quedat fixat en els 63 punts. La incidència acumulada a catorze dies ha baixat una mica fins a 65,05 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la velocitat de propagació puja lleugerament fins a 1,06. La positivitat de les proves que es fan també puja una mica, fins a 2,10%.

La vacunació es manté estancada amb avenços molt febles. El 72,6% dels catalans té la pauta de la vacuna completa, un 74,6% té almenys una primera dosi posada i un 63,9% té la segona dosi. Aquesta setmana s’han començat a tancar punts de vacunació i alguns seran reajustats en les pròximes setmanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides