Principi d’acord per prorrogar els ERTO fins al 28 de febrer de 2022

Els agents socials i el govern espanyol pacten l'extensió, que ara haurà de ser ratificada per les organitzacions

Es multipliquen els ERTO a Catalunya

El govern espanyol, els sindicats i les patronals han arribat a un acord per prorrogar els ERTO fins al febrer de l’any que ve. Un dels principals punts d’aquesta negociació ha estat la formació que les empreses ofereixen als treballadors que tenen en un expedient de regulació temporal. Ara es milloraran les exoneracions a la Seguretat Social per aquestes empreses. Fins ara es parlava d’allargar-los fins al mes de gener, però finalment sembla que serà fins al febrer.

L’acord entre agents socials i govern espanyol, haurà de ser ara ratificat per sindicats i patronals. Si la ratificació arriba a temps, demà mateix podria ser aprovat al Consell de Ministres. Aquesta és la sisena pròrroga dels expedients de regulació temporal d’ocupació, una situació en què es troben unes 49.000 persones a Catalunya, la meitat vinculades al sector del turisme.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.