Junts vol barrejar l’amnistia i l’autodeterminació amb les inversions i els fons covid

Artadi proposa a ERC i la CUP un front independentista per negociar els pressupostos generals de l'Estat

Elsa Artadi
Elsa Artadi

La portaveu de Junts i regidora a Barcelona, Elsa Artadi, ha plantejat a ERC i la CUP no només negociar plegats els pressupostos generals de l’Estat, sinó lligar-ne l’aprovació als objectius de l’amnistia i l’autodeterminació.

Així doncs, Junts aposta per un front independentista que sumi forces a Madrid en fronts com les inversions, els fons europeus i els fons covid, i que condicioni el debat pressupostari al fet d’avançar en els objectius de l’amnistia i l’autodeterminació.

En aquest sentit, ha proposat a ERC i la CUP “treballar junts”, “compartir informació, requeriments, necessitats i el que creguem imprescindible per poder encarar una negociació conjunta que doni poder a l’independentisme”.

Artadi ha plantejat que seria un “error” el fet que no s’aprofiti la negociació dels pressupostos per “fer-nos forts” davant el govern espanyol i negociar quelcom més que partides, i ha anunciat que els responsables de Junts al Congrés i el Senat contactar amb els seus homòlegs d’ERC i la CUP per traslladar-los la proposta.

La dirigent de Junts ha indicat que, almenys, els partits independentistes amb representació al Congrés haurien de negociar els elements on coincideixen per evitar que el govern “obtingui un rèdit massa barat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.